Visare...

Visare...

marți, 22 martie 2011

Naufragiati intr`o lume de vis..


In albume  ne varsam cu totii sentimentele, ranile par a fi tot mai adanci, gandirea nu mai este rationala.. Au nevoie unul de altu precum un antidot pentru ca  volbura sangelui ii fac sa tanjeasca unul dupa altul. Isi promit in tacere ca vor fi vesnic unul langa altul, ca vor schita in suflet din nou acele sentimente pure ce odata i-au coplesit. Acei copii nevinovati ce cu puterea frumosului din nou au reusit a cladi  o lume perfecta,a unui basm ce a inceput intr-un moment si se va incheia atunci cand moartea va declara finalul a ceva cu totul special,pretios.. Am ramas marcati de ceea ce insemna pentru ei puterea cuvantului,increderea,sinceritate lasandu`se purtati pe aripile vantului spre viitor ce avea sa le deskida portile catre un nou inceput, unul ce ii urmarea la tot pasul..
     Ne`am deschis larg privirea spre un orizont conturat de prospetimea puterii de vise si de ati imagina ca oamenii sunt facuti sa se nasca,iubeasca ,traiasca si sa moara.
Au zburat spre un taram doar a lor, fiind stapani si simpli locuitori in acelasi timp ce ii lega un simplu lucru : « iubirea ». Visand ,au cladit cladiri,sate,orase,parcuri,oameni ce traiau pentru a iubi si a respecta..totul era atat de perfect,pana intr-un moment.
Totul parea a disparea..cu totii erau mirati : era cutremur ? Sau poate tsunami.. Nici una din ele..flacara iubirii s-a stins..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu